Søg i e-arkivet
Viser 1 - 8 af 8 resultat(er)
April 2012
Artikel
samvirke | månedens råvare Purløg { tekst: inger abildgaard | foto: jakob carlsen } Kolonihaveklassiker.
April 2012
Artikel
mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at… ... lyst kød som kylling og svinekød har mindre bismag og smager mere friskt, når det genopvarmes, end mørkt kød som oksekød.
Juli 2012
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Vi forbinder tyskland med et væld af pølser, men det tyske køkken er lige så regionalt og afvekslende som det italienske Carry på mormors måde Nye traditioner.
Juli 2012
Artikel
mad Redigeret af Inger Abildgaard katrine klinken, kok: “ De fleste børn har lyst til at smage, når de selv har været med til at lave maden, har været med til at beslutte dele af menuen eller, endnu b
Juni 2013
Artikel
bag om varen 5 ting, du ikke vidste 1 Grillkul og grillbriketter skal deklareres grundigt, og vandindholdet er en af de ting, der skal oplyses.
December 2013
Artikel
interview 36 december 2013 • samvirke.dk
Fri mig for fims og pLat tekst: inger abildgaard • foto: Flemming leitorp makeupartist: Jill arnfjord, Unique Camilla Plum.