Søg i e-arkivet
Oktober 2020
Notits
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckLav en stor omgang dahl ogfrys den ned i mindreportionerOPSKRIFTDahl med råkostDet skal du bruge:(til 4 personer)2 dl røde linserCa. 5 dl vand3 spsk.
Oktober 2020
Artikel
VORES MADFra popler til pølserPølserne ender på panden ellergrillen, og turen dertil går overbåde Holstebro og HolmegaardTekst Louise Hededam Foto Nils Lund, Marianne Hestbjergog Mia Kristensen Opskri
Oktober 2020
Opskrift
VORES MADKødet hakkes og blandes. Nogle afPoppelgrispølserne har en groverestruktur end de mest gængse pølserSvensk pølseretmed græskar oggrønt4 pers. 25 min.600 g kartofler, skrællede2 spsk.
Oktober 2020
Opskrift
VORES MADPølsefaktaHver dansker spiser 3,1 kilo pølsersvarende til cirka 44 pølser om året.De fleste pølser bliver spist i sommermånederne.I perioden fra april tilog med juli spiser vi dobbelt så mang
Oktober 2020
Opskrift
VORES OPSKRIFTERVi fotograferede med etægte fyrfadslys, mende kunstige lys er bedre,fordi de ikke bliver varmeog tørrer pyntenBørnevenligGlaseret kylling medporre og gnavegrøntSide 574 krydrede opskri
Oktober 2020
Opskrift
VORES OPSKRIFTERTil gæsterDu kan vælge at serveresellerien som én blandtflere grønne retter, ellerdu kan stege en god bøfeller kotelet og servere iskiver til.58 OKTOBER 2020 . SAMVIRKE. DK4 pers.
Oktober 2020
Opskrift
VORES OPSKRIFTERRåstegt græskarmed hurtigharissa ogstegt ægMad i en fartBrug de vaskede græskarkerner somsnacks: Kog dem i letsaltet vand i20 min., dryp af og læg på bradepandemed olie og salt.
Oktober 2020
Opskrift
VORES OPSKRIFTERUden kødZa’atar er egentligarabisk for oregano, menbeskriver også en krydderiblanding,som vi harfortolket lidt i denne ret.Rødbeder medpære, za’atarog vinaigrette4 pers.
November 2020
Reklame
LYKKEBERGFANGER ØKOLOGIENvinden ekstra julegavesamlet værdi kr.3.000,-Deltag pålykkeberg.com/julfang alle vores velsmagende deller på www.lykkeberg.com
November 2020
Reklame
HURTIGEOG GRØNNEOPSKRIFTERFå din madplan på mailfra Samvirke hver ugeFREDAGIndisk dahl medtomatMANDAGSaftig bagt laks medsesam og soyaONSDAGSpinat i karrysaucemed ristede butterbeansTilmeld dig på Sam