Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 63 resultat(er)

Sider

Januar 2010
Artikel
samvirke | forskning » De kan smage af sæbe « { tekst: rasmus thirup beck | foto: jakob carlsen } Ekspert. Seniorforsker Merete Edelenbos har tilbragt ti år i selskab med gulerødder.
Februar 2010
Artikel
Lindhardt og Ringhof mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... smagen med det mærkelige navn umami ikke kun findes i kød og fisk.
Marts 2010
Artikel
ISBN 978-87-11-42229-8 9 788711 422298 mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... Pølsens røde farve kommer fra pulveriserede rygskjolde fra hun-skjoldlus. Farvestoffet hedder carmin.
April 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Asparges Første høst. Forår på tre minutter.
April 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Seriøst sønderjysk Autentisk. Kål, kager og pølser. Sønderjyderne spiser løs af egnsretterne. Ikke fordi det er smart.
Maj 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Spidskål Mild. Smuk og sødlig sommerkål.
Maj 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Knoldhamrende gode Måltidernes rygrad.
Juni 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Forårsløg Kæmpepurløg.
Juni 2010
Artikel
mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at… Langsom spisning er mere effektivt end slankekur. Karolinska Institutet i Sverige har fået en gruppe overvægtige til at spise langsomt.
Juli 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Jordbær Sødt. Sommer, sol og ferie hos mormor.

Sider